Selecteer een pagina

In het begin als jonge Cowboys

Eind 2016 heeft DWC haar start gemaakt. Danny’s filosofie bracht ons op het idee om ‘De Wassende Cowboy’ te starten; een groep glazenwassers die weten wat ze doen, die administratief alles goed op orde hebben en die goed met de klanten overweg kunnen. In 2016 zijn wij met slechts een wisser, een emmer en “Gien kwatsje inne buse” begonnen. Langzamerhand begon het te lopen; al snel hadden we de harten veroverd van flat-wonend Leeuwarden. Hier konden wij namelijk gemakkelijk wassen, omdat er geen ladder nodig was.

“Met een paar cinten inne buse“ besloten wij om onze eerste ladder te kopen. Zo’n ladder moet op het dak van de auto gedragen worden, en daar is een imperiaal voor nodig; iets wat wij nog niet konden betalen. Dus hebben wij een handige Harry gevraagd om er één voor ons te lassen. Er werden vier gaten in het dak van onze trouwe Kia geboord, dat ding erop en gaan met die banaan!

Waar we vandaag staan?

Het extra slaapkamertje diende als kantoor en werd al snel te krap, dus betrokken wij al snel het pand op de Mr. PJ. Troelstraweg. Sinds juli 2018 hebben we een loods en kantoor op de Icarusweg in Leeuwarden.

Vandaag de dag mogen wij ons een gedegen speler in Leeuwarden en omstreken noemen en kunnen wij aan de hand van onze resultaten zeggen dat wij het goed doen. Vol trots bedienen wij zo’n 2000 klanten en doen dit met een ploeg die het vak en het concept ademen.

Maar waar staat ‘De Wassende Cowboys’ voor?

De Wassende Cowboys is een jong Fries bedrijf en staat voor ‘De eerlijkste glazenwasser van Friesland!’. Waarom wij de eerlijkste glazenwasser van Friesland zijn?

  • Goede communicatie en bereikbaarheid;
    Voorop staat bij ons dat u weet waar u aan toe bent. Met meer dan 2000 klanten en software wat steeds uitgebreider wordt, investeren we steeds meer en meer in optimalisatie. Cowboys zijn ook mensen, als we u het gevoel geven onze afspraak niet na te komen; laat het ons weten! dan lossen we het altijd met u op.
  • Milieubewust en kostenbesparend;
    Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Zo zijn wij goed voor jouw ramen, het milieu en ook jouw portemonnee: een stukje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
  • GEEN zwarte handel, maar eerlijke en nette handel.
    Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG, dus geen gespuis rond uw huis.

En nog belangrijker: het personeel. Als glazenwasser heb je het mooiste vak van de wereld. Bij de Wassende Cowboys begin je als sidekick en leer je de fijne kneepjes van het vak. Wanneer je bewijst dat je kwaliteit levert en zelfstandig op pad kan, mag je de titel Cowboy dragen. Dit betekent minimaal 60 uur cursus per jaar.

Is er nog iets nieuws te melden?

Jazeker, wij zijn namelijk zo trots als een pauw (met cowboyhoed)! Wij staan met een twee-pagina-vullend artikel in het vakblad Clean Totaal én je kunt Danny horen in de Clean Totaal Podcast. In het artikel en de podcast beantwoordt Danny de belangrijke vraag: ‘Hoe maken we de glazenwasserij vrij van beunhazen en sjacheraars?’.

Wil je de Podcast terug luisteren? Klik dan hier.

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.