Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys – Het begin

Eind 2016 heeft DWC haar start gemaakt. 

Mijn filosofie bracht ons op het idee om “De Wassende Cowboys” te gaan starten; een groep van glazenwassers die weten wat ze doen; die administratief alles goed op orde hebben en die goed met de klanten overweg kunnen. 

In 2016 zijn wij met slechts een wisser, een emmer en “Gien kwatsje inne buse” begonnen. Langzamerhand begon het te lopen; al snel hadden we de harten veroverd van flat-wonend Leeuwarden. Hier konden wij namelijk gemakkelijk wassen, omdat er geen ladder nodig was.

“Met een paar cinten inne buse“ besloten wij om onze eerste ladder te kopen. Zo’n ladder moet op het dak van de auto gedragen worden, en daar is een imperiaal voor nodig; iets wat wij nog niet konden betalen. Dus hebben wij een handige Harrie gevraagd om er één voor ons te lassen. Er werden vier gaten in het dak van onze trouwe Kia geboord, dat ding erop en gaan met die banaan!

Mijn extra slaapkamertje diende als kantoor en werd al snel te krap daarom betrokken wij al snel het pand op de Mr. PJ. Troelstraweg. Sinds juli 2018 hebben we een loods en kantoor op de Icarusweg in Leeuwarden. 

Vandaag de dag mogen wij ons een gedegen speler in Leeuwarden en omstreken noemen en kunnen wij aan de hand van onze resultaten zeggen dat wij het goed doen. Vol trots bedienen wij zo’n 1500 klanten en doen dit met een ploeg die het vak en het concept ademen. 

Eenvoudig  betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.