Bij De Wassende Cowboys geldt: afspraak is afspraak. Wij streven naar goede, heldere communicatie en een uitstekende bereikbaarheid. Zo staat niemand voor onverwachte verrassingen. 

De Wassende Cowboys komen iedere afspraak na 

Een veelgehoorde klacht over glazenwassers is dat afspraken niet worden nagekomen. Glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys in Leeuwarden bewijst dat dit echt anders kan. Maken wij een afspraak om iedere 4 weken glazen en kozijnen te wassen? Dan komen wij deze afspraak echt na.

Heldere communicatie, duidelijke afspraak 

Voor De Wassende Cowboys is heldere communicatie ontzettend belangrijk. Niets is zo vervelend als een onverwachte verrassing, zoals dat er plotseling iemand onaangekondigd voor de deur staat. Daarom heeft De Wassende Cowboys een professioneel communicatiesysteem ontwikkeld. 

Deze software geeft ons de mogelijkheid om geplande afspraken tijdig en helder te communiceren naar onze klanten. Iedere klant ontvangt tijdig een afspraakbevestiging per e-mail. Komt de geplande datum niet uit? Dan horen we dat graag, maar uiterlijk binnen twee dagen na verzending van de e-mail. 

Online betalen

Na afloop van werkzaamheden door De Wassende Cowboys, sturen we een factuur per e-mail. Via de bijgevoegde iDeal-betaallink is online betalen snel en eenvoudig geregeld. 

Geen zwarte handel: geen gespuis om het huis

De Wassende Cowboys accepteert geen zwarte handel. Wie instemt met zwarte uitbetaling, ontwijkt de regels van ondernemerschap in Nederland. De Wassende Cowboys nemen regels wel nauw en houden zich aan deze afspraak. Onze Cowboys staan verzekerd op de klus en worden conform CAO betaald, zoals het hoort. Ook zijn alle Cowboys in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), dus struint er nooit gespuis om het huis. 

Neem contact op

Geven wij toch het gevoel dat we onze afspraak niet zijn nagekomen? Laat het dan vooral weten, want ook onze Cowboys zijn toch echt gewoon mensen. Samen vinden we altijd een goede oplossing. 

Direct een afspraak met De Wassende Cowboys plannen voor het schoonmaken of reinigen van een woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.