Selecteer een pagina

Kennis en ervaring
Kunststof schoonmaken

Steeds vaker verkiezen mensen kunststof als gevelbekleding boven het traditionele hout. Hierbij kunt u denken aan:

  • Boeidelen (dit is de ombouw/ koof van de dakgoot)
  • Nok en windveren (dit zijn de twee diagonale bekistingen die samen een punt maken in de nok)
  • Rabat (dit zijn planken die in elkaar haken vaak zit de nok ermee vol of wordt het gebruikt als scheidingsruimte tussen raampartijen)
  • Plaatwerk (denk hierbij aan volkernplaten zoals Trespa die aan uw woning zijn bevestigd als gevelbekleding)
  • Kajuiten (het uit het schuine dak verrezen, extra ruimte op een verdieping)

Al met al zijn het echte blikvangers die ander onderhoudswerk verdienen dan bij hout. Ze zijn echter onderhoudsarm maar zeker niet onderhoudsvrij.

 

Kunststofspecialist
Om de maximale levensduur te bereiken, is het noodzakelijk om kunststof met de professionele kennis te behandelen.

Doordat er zo ontzettend veel aanbod is in verschillende soorten kunststof en volkernplaten, scholen wij onze Cowboys ten minste 60 uur per jaar in het herkennen, reinigen en conserveren van kunststoffen. Wij mogen ons dan ook met recht een echte specialist noemen op het gebied van kunststof schoonmaken

De verzorging van dit materiaal doet uw woning weer klasse uitstralen en zorgt voor een net uiterlijk.

 

Prijzen kunststof schoonmaken

Een prijs samenstellen voor het reinigen en schoonmaken van kunststof, is afhankelijk van zoveel factoren dat het onmogelijk is daarvan een indicatie te geven. U kunt hier uw offerte aanvragen link.

Voor al het werk wat zich afspeelt op een hellend dak van tweede etage (of hoger), zijn wij verplicht om een tijdelijke dakbeveiliging aan te leggen. U kunt hier meer over lezen op de volgende link.

Actie foto’s

Voor De Wassende Cowboys

Ons onderhoudsadvies

Voor het behoud van uw materiaal is een grote poetsbeurt eens per jaar à anderhalf afdoende. In sommige gevallen zelfs eens per twee jaar. Het is een kwestie van uw gevoel en smaak die onze frequentie bepaald.

Verkiest u een periode die langer is dan een jaar, is het aan te raden een bescherm coating aan te brengen. Deze zorgt voor een vuil afstotende werking van uw materiaal en voorkomt dat vuil zich in de porie van het materiaal weet te nestelen. Klik op de link voor meer informatie