Vloerreiniging en conservering

Specialist in Marmoleum, linoneum en PVC

Kennis en ervaring

Vloerreiniging

Iedere vloer is onderhevig aan verschillende soorten vervuiling. Uiteraard wordt de vloer regelmatig gezogen en gedweild. Toch ontkom je er niet aan om de vloer daarnaast frequent te laten verzorgen.  

Dweilen is een mooie tussenoplossing, echter smeer je hiermee de vervuiling gelijkmatig uit over de vloer. Ook blijven er zeepresten achter die zich ophopen en weer opnieuw vuil aantrekken. 

Het beschermlaagje op het materiaal slijt. Voor de duurzaamheid van de vloer is onderhoud noodzakelijk. Wij adviseren dan ook graag over een onderhoudsplan.  Zo heb je zelf geen omkijken naar dit noodzakelijk kwaad en werk je altijd in een schone omgeving.

 

Prijzen Vloerreiniging

Vloerreiniging

Het is lastig een prijs aan te geven zonder de vloer te hebben gezien. Een onderhoudsplan voor vloeren is een geweldige toevoeging en geeft iedere vloer de zorg en uitstraling die het verdient.

We maken op basis van een foto een inschatting van de prijs. Maak een foto met de complete ruimte in beeld, het liefst van een afstandje genomen. Zo kunnen wij precies bekijken welke prijs passend is.

Upload hier direct een foto en vraag een offerte op maat aan.

Ons onderhoudsadvies

Voor het behoud van vloeren op de lange termijn, adviseren we om iedere vloer frequent grondig te laten reinigen. Maak een afspraak, zodat we samen een onderhoudsplan kunnen opstellen.