wil jij franchisenemer franchisenemer van de wassende cowboys worden?

Als glazenwasser heb je het mooiste vak van de wereld. Je hebt veel contact met mensen, werkt lekker buiten met de wind door je haren, de zon op je gezicht en je hebt eer van je werk als je alles schoon en netjes achterlaat. Door de hoge kwaliteitseisen die het betaamt om een echte Wassende Cowboy te worden, onderscheidt een glazenwasser zich als hij de titel Cowboy mag dragen.

De glazenwassers wereld is besmet met beunhazen, cowboys en sjacheraars. Ze leggen een stigma vast dat allerminst positief is.  

Word franchisenemer van De Wassende Cowboys.

Ben jij iemand die:

 • Zich goed aan afspraken kan houden;
 • Zich verantwoordelijk voelt voor zijn werkzaamheden;
 • Sociaal is en graag een praatje maakt met een klant.

Dan helpen we jou graag met het realiseren van jouw ondernemerschap als franchisenemer.

Onze gezamenlijke missie is; compleet Nederland eerlijk en duurzaam schoon krijgen! Het kan!

Wij helpen je graag!

Of je nu in loondienst bent en hulp nodig hebt met de start van je bedrijf, of wanneer je al een bedrijf hebt; kies voor professionaliteit en word Cowboy!

Danny de Vries

Eigenaar, De Wassende Cowboys

De zes pilaren voor de franchisenemer

De Wassende Cowboys helpt je met veilig ondernemen, zodat je kans van slagen hebt op de markt. Wij helpen je door middel van onze 6 pilaren.

1) veilig ondernemen door training en coaching

Een goede vakman is niet per definitie een goede ondernemer. Ondernemen is ook een vak. Een goede vakman die de stap wil maken naar zelfstandig ondernemen in de schoonmaakmarkt krijgt van franchiseformule De Wassende Cowboys training, coaching en begeleiding om de belangrijkste onderdelen van het ondernemen te leren. Jouw veelzijdigheid en onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemen zijn een garantie voor succes.

2) concept gebruik en voering van naam

Heeft onze naam jou doen glimlachen? Dit doet het namelijk wel bij onze klanten. Zo blijven wij als De Wassende Cowboys “hangen”.

De Wassende Cowboys is de naam waarmee we de markt bekleden. Als franchisenemer mag je deze naam gebruiken onder bepaalde voorwaarden. Dit is een pakkende naam die goed bij mensen aanslaat en staat voor kwaliteit. 

Daarnaast wordt elke bus uitgerust met een bestickering die geweldig past bij deze naam. Een echte eyecatcher. 

3) voordelige inkoop en gratis vaktrainingen

Door het vormen van een coöperatie, heeft De Wassende Cowboys slagkracht bij de grootste spelers in Nederland op het gebied van schoonmaakartikelen en middelen.  Hierdoor profiteer je van veel voordeel op het gebied van inkoop en kun je met onze professionals gratis ruggespraak houden.   

Daarnaast stelt De Wassende Cowboys gratis vaktrainingen beschikbaar in de vorm van webinars, seminars en praktijkdagen. Zo weet de klant zeker dat Cowboys er alles aan doen om kwaliteit te leveren.

4) eenvoudig calculeren, plannen, factureren en offreren

De Wassende Cowboys heeft een samenwerking met een softwareleverancier. Dit is een softwareleverancier die specifiek toespitst op glazenwassers echter, deze app hebben wij geoptimaliseerd zodat de Cowboy op en top digitaal ondersteund wordt.  

De Wassende Cowboys heeft haar eigen unieke wijze van plannen die de klant het vertrouwen kan laten winnen en de franchisenemer de ruimte geeft om afspraken te kunnen maken.  

5) Goed gevulde agenda

Eén van de belangrijkste vragen die bij een zelfstandig ondernemer leeft, is: “Hoe krijg ik mijn agenda gevuld met voldoende werk opdrachten met goede marges en belangrijker, hoe houd ik dit zo, ook in minder goede tijden?” Neem in de glazenwassersbranche bijvoorbeeld de winter; een periode waarin je zo nu en dan gewoon stil staat.  

Een Wassende Cowboy maakt voor het vullen van zijn agenda met opdrachten gebruik van het landelijk bekende A-merk; “De Wassende Cowboys” . Het merk “De Wassende Cowboys” is jaren actief op de particuliere markt van schoonmaak en onderhoud. Het heeft in deze jaren een grote naamsbekendheid opgebouwd  en dus ook credibiliteit. De grote bekendheid zorgt voor een constante stroom van opdrachten, in goede tijden en in minder goede tijden.

Bij het verzamelen van opdrachten blijft het voor een Cowboy niet. Want meestal dienen klanten aanvragen in bij meerdere bedrijven. Het is van belang dat de Cowboys, in een persoonlijk gesprek en met de offerte, de klant te overtuigen. Tijdens het gesprek met de klant komt een Cowboy goed beslagen ten ijs, want door middel van training en coaching wordt veel aandacht besteed aan dit soort gesprekken. Ook de offertes van De Wassende Cowboys zijn volgens een professionele methode opgebouwd in een systeem waarmee Cowboys eenvoudig kunnen calculeren en offreren.

De combinatie van de vele aanvragen die gegenereerd worden, het gesprek bij de klant en de offerte kun je als Wassende Cowboy inzetten op kwaliteit; en dus niet enkel de laagste prijs. Hierdoor krijg je veel opdrachten gegund en kun je dus goede marges binnenhalen.  

6) je staat er niet alleen voor!

Als franchisenemer van De Wassende Cowboys sta je er niet alleen voor. Probeer je eens te realiseren hoe waardevol dit voordeel is. Die grote offerte waar je ruggespraak over kunt houden zodat je niet te laag in marge zit; een klant die vraagt iets schoon te krijgen echter, lukt het je niet, kun je ruggespraak houden met een collega. 

Elke collega Cowboy heeft zijn eigen unieke specialisme. Hierdoor leer je veel van elkaar en beperk je grote fouten. 

wil je meer informatie over onze franchise of je aanmelden als franchisenemer? Meld je aan via onderstaand formulier:

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon*

  Straatnaam en nummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Vragen of opmerkingen