Selecteer een pagina

Kennis en ervaring
UV-Waxbehandeling en dieptereiniging 

Als uw materiaal ernstig vervuild is of een hardnekkige waas heeft die de originele kleur doet vervagen, dan kan een dieptereiniging en UV-Waxbehandeling uitkomst bieden.  

Een zonkant van uw woning zorgt voor een extreme blootstelling van hitte en UV-straling aan uw kunststof. Soms moet uw kunststof tussen de 150 en 200 graden weerstaan. Kies daarom ook altijd voor een goede en betrouwbare leverancier omdat er met zoveel factoren rekening moet worden gehouden. 

Neem bijvoorbeeld de rubbers:  kies nooit voor zwarte glasrubbers op een wit kozijn. Zwarte rubbers worden nog heter in de zon dan het kozijn en vulkaniseren binnen een jaar. Dit laat lelijke lekstrepen achter en vergrijst uw kozijn. Dit krijgt u niet op een traditionele wijze schoon.  

Door middel van professionele reinigingstechnieken, halen we de vervuiling uit de toplaag van uw kunststof. Uw kunststof zal zijn originele kleur weer terug krijgen. 

De volgende stap is het opnieuw beschermen van het kunststof door middel van het aanbrengen van een beschermende wax: de UV-waxbehandeling

Laat uw kunststof nooit met wax of chemie behandelen als het bedrijf niet gespecialiseerd is in de applicatie daarvan.  Bij ons bent u altijd verzekerd van de juiste zorg en kennis.

Prijzen UV-Waxbehandeling en dieptereiniging

Een prijs samenstellen voor het dieptereinigen van houtwerk of kunststof en UV-Waxbehandeling, is afhankelijk van zoveel factoren dat het onmogelijk is daarvan een indicatie te geven.

Voor al het werk wat zich afspeelt op een hellend dak van tweede etage (of hoger), zijn wij verplicht om een tijdelijke dakbeveiliging aan te leggen. U kunt hier meer over lezen op de volgende link.

Actie foto’s

Voor De Wassende Cowboys

Na De Wassende Cowboys

Ons onderhoudsadvies

Het advies wordt op basis van de situatie verleend. Er zijn teveel variabelen om te tackelen. 

Dit begint vanaf een jaar, en kan oplopen tot wel tien jaar.

Als u zelf uw kozijnen wilt reinigen doe dat dan met een sopje  van een klein beetje Dreft; een zachte doek en eventueel een spons met een witte pad.  Gebruik geen schuurmiddel of hoog surfactant houdende middelen. Zoals:  Autowax, autoshampo, bootwax en andere huis tuin en keuken middelen. U richt hier meer schade mee aan dan dat u er goed mee doet.