Selecteer een pagina

Kennis en ervaring

Anti-Spinbehandeling

Zitten uw kozijnen na het wassen in no time weer onder de zwarte puntjes; heeft u in de hoek van de kozijnen weer een spinnenweb zitten of heeft u gewoon overlast van spinnen? Dan is het verstandig een Anti-Spinbehandeling te laten doen.

“Anti-spin” is hierin wel een verkeerd toegepaste benaming voor het gene wat we doen. Wij bestrijden namelijk geen spinnen, maar we bestrijden de terugkomst ervan.

Wij behandelen de plaats waar de spin graag zit met een serum waardoor de spin het niet fijn vindt om daar te zijn of terug te komen. Hierdoor neemt de overlast af en kunt u met de juiste behandeling tussen een jaar tot anderhalf de spinnenoverlast beperken.

Uiteraard is het geen blijvende optie; uw huis staat in de leefomgeving van de spinnen, wat inhoudt dat de spinnen uiteindelijk weer terug zullen komen. Echter kunnen we de overlast beperken voor een lange periode.

Prijzen voor een Anti-Spinbehandeling

Aan de hand van een aantal foto’s die u kunt uploaden via de volgende link, kunnen wij zeer gemakkelijk bepalen wat het prijsniveau van de Anti-Spinbehandeling gaat worden.

Het serum wat we gebruiken, moet zorgvuldig worden aangebracht en in alle hoekjes en kiertjes van de woning worden neergezet. Een behandeling zit gemiddeld tussen de 275 euro en de 500 euro in.

Uiteraard is het niet in alle gevallen noodzakelijk om de complete woning te laten behandelen. Als de overlast van de spinnen op een gecentreerde plek zit, kunnen we ook een zogenoemd `pijnplek bestrijding` doen. Een ´pijnplek bestrijding` houdt in, dat we de plaatsen, waarop de spin u overlast geeft, behandelen met het serum

De ´pijnplekbestrijding` werkt als volgt: er wordt 50 euro in rekening gebracht voor het afrijden en daarbij wordt er per liter 50 euro gerekend. Per liter  kunnen ongeveer 4 raamkozijnen worden behandeld.

Vaak is de ´pijnplekbestrijding` met een liter á anderhalf al gedaan. Wilt u toch een specifieke offerte? Upload dan uw foto’s met via deze link.

Ons onderhoudsadvies

Vroeger was het essentieel om de behandeling in bepaalde seizoenen uit te voeren. Tegenwoordig is dat geen noodzaak meer.

Het serum wat we gebruiken, is zeer effectief en blijft gemiddeld een jaar tot anderhalf zitten. Uiteraard is het een kwestie van uw gevoel en smaak waarop u de frequentie baseert.

Zodra de overlast terug is, kunt u ons daar een signaal voor geven en behandelen we opnieuw.