EEnvoudig online betalingsverkeer

De Wassende Cowboys garanderen altijd eenvoudig betalingsverkeer. Na afloop van iedere opdracht sturen we een factuur per e-mail, voorzien van een iDeal-link om meteen online te kunnen betalen. Zo is het betalen van de factuur ontzettend eenvoudig, met slechts één druk op de knop is het klaar!

Eerlijk, betrouwbaar glazenwassen

De zoektocht naar eerlijke, betrouwbare glazenwassers is helaas niet altijd gemakkelijk. Iedereen kent wel verhalen van glazenwassers die onaangekondigd ramen komen wassen en vervolgens contant geld willen zien. Soms staan er ‘s avonds zelfs ongure types voor de deur die het geld wel even komen innen. Brr, durf daar maar eens nee tegen te zeggen!

Glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys uit Leeuwarden laat zien dat dit een stuk beter en vooral veel gemakkelijker kan. Daarom beloven wij eerlijk, betrouwbaar en eenvoudig betalingsverkeer. Het is nooit nodig om contant geld opzij te leggen voor de Cowboys, want eerlijk is eerlijk: wie heeft er tegenwoordig nog veel cash op zak?

IMG_1247

Direct online betalen met de iDeal-betaallink

Of onze Cowboys nu komen voor het wassen van ramen en kozijnen, het legen van dakgoten, het reinigen van kunststof, houtwerk of zonnepanelen, reiniging van meubels en vloeren of één van onze andere diensten, we sturen altijd een online factuur per e-mail.

Doordat iedere online factuur is voorzien van een iDeal-betaallink is online betalen voor het glazenwassen of onze andere diensten altijd veilig, snel en gemakkelijk. Eenvoudig betalingsverkeer staat bij ons voorop.

Geen zwarte handel

Wie instemt met zwarte uitbetaling, houdt zich niet aan de regels van het ondernemerschap. Wie weet met welke andere gedragsregels zo iemand het niet zo nauw neemt? Daarom gaan De Wassende Cowboys nooit akkoord met zwarte handel.

Onze Cowboys worden netjes volgens de CAO betaald, zijn goed verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo garanderen wij dat er geen gespuis om het huis loopt, wel zo fijn!