Milieubewust reinigen

De Wassende Cowboys heeft duurzaam, milieubewust en verantwoord glazenwassen hoog in het vaandel. Met milieuvriendelijke producten en een duurzame werkwijze verlengen we de levensduur van materialen. Dat is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor de portemonnee: een stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Milieuvriendelijk schoonmaken: hoe zit dat precies?

Voor ons hangt milieubewust schoonmaken en maatschappelijk verantwoord ondernemen samen met twee dingen. Allereerst het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ten tweede het optimaal beschermen van materialen, om zo de levensduur te beschermen en kosten te besparen. Ook dat is duurzaamheid! Hoe werkt dat precies? 

MILIEUVRIENDELIJKE SCHOONMAAKMIDDELEN

De Wassende Cowboys maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. In veel gevallen is reinigen met enkel water of speciaal bruiswater zelfs de meest effectieve schoonmaakmethode en komen er helemaal geen andere schoonmaakproducten aan te pas. De Wassende Cowboys gebruiken nooit schuurmiddel of hoog surfactant-houdende schoonmaakproducten. Hiermee wordt vaak meer schade aangebracht aan materialen dan gedacht! Wanneer er zeep of surfactant uit schoonmaakproducten achterblijft en opdroogt, wordt dit omgezet in vet. Dit vet trekt vervolgens juist vuil aan en werkt dus averechts!

DUURZAAM WERKEN: MATERIALEN BESCHERMEN

Goed onderhoud van materialen zoals kunststof, houtwerk en andere materialen stopt niet bij regelmatig reinigen. Ook het op de juiste manier beschermen van materialen is een duurzame manier om de levensduur te verlengen en om onderhoudskosten te besparen. Een veel voorkomende behandeling die De Wassende Cowboys uitvoert is de UV-WAXBEHANDELING. De UV-wax zorgt voor een beschermlaag op het hout of kunststof. Het resultaat? Het materiaal blijft langer schoon én gaat langer mee! Meer weten over beschermende behandelingen voor de woning, meubels en vloeren? Neem CONTACT op met De Wassende Cowboys.

De wassende cowboys bus

Specialist in professioneel reinigen

Glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys in Leeuwarden specialiseert zich in het professioneel reinigen van het exterieur en interieur van woningen en bedrijfspanden. Iedere Cowboy ontvangt minstens 60 jaar scholing per jaar. Zo zijn we altijd op de hoogte van de meest recente, milieuvriendelijke en duurzame schoonmaaktechnieken.