Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys

De Wassende Cowboys is onze successformule voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Door de hoge kwaliteitseisen die het betaamt om echte ‘Wassende Cowboy’ te kunnen worden onderscheidt een glazenwasser zich als hij de titel ‘Cowboy’ mag dragen. Als klant bent u daarom ook altijd verzekerd de beste kwaliteit, correcte behandeling en eerlijke handel!

Cowboys aan deur

Met ons hoofdkantoor in Leeuwarden bieden wij onze service in heel Friesland, stad & dorp. Zonder voorrijkosten zo houden wij onze prijzen glashelder.


Makkelijk betalen

Onze Cowboys beschikken over een mobiel pinapparaat. Zo kunt u bij ons makkelijk en snel pinnen. Bent u niet thuis? Geen nood, dan sturen we gewoon een factuur via de mail.

Milieubewust

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoobeeld onze uv-wax waarmee we een beschermlaag aanbrengen op hout en kunststof, waardoor het langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte behandeling

Onze glazenwassers moeten zich aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen.

Oprichters Danny & Jelmer


Jelmer en ik hebben gezien dat er op de markt een heleboel "cowboys" actief zijn en we hebben eens gekeken waar dat aan zou kunnen liggen. Als je de beweegredenen van deze "cowboys" goed analyseert zie je dat er vaak een aantal zaken naar voren komen. Zaken die door middel van juiste begeleiding, uitbesteding en coaching te voorkomen zijn, aangezien dat dit platform er nog niet was, bracht het ons op het idee om "De Wassende Cowboys" te gaan starten; een groep van glazenwassers die weten wat ze doen; die administratief goed ondersteunt worden en die goed met de klanten overweg kunnen. Zo heeft u als klant altijd een goede, eerlijke en betrouwbare behandeling.

Eind 2016 hebben we de start gemaakt. Begonnen met slechts een wisser, een spons en een emmer, “Gien kwatsje inne buse” en een prachtige Kia uit 2002. Langzamerhand begon het te lopen; al snel hadden we de harten veroverd van flat-wonend Leeuwarden. Hier konden we namelijk gemakkelijk wassen, omdat we geen ladder nodig hadden.

“Met een paar cinten inne buse“ besloten om onze eerste ladder te kopen. Zo’n ladder moet op het dak van de auto gedragen worden. En daar heb je een imperiaal voor nodig; iets wat we nog niet konden betalen. Dus hebben we een handige Harrie gevraagd om er één voor ons te lassen. Er werden vier gaten in het dak van onze trouwe Kia geboord, dat ding erop en gaan met die banaan! gaan met die banaan!

Het extra slaapkamertje dat bij Danny thuis diende als kantoor, werd al snel te krap. We betrokken het pand op de Dr. PJ. Troelstraweg 147A. Vol trots zijn we nu een gedegen speler in Leeuwarden en omstreken.


De Wassende Cowboys

Leeuwarden

Franeker

Sneek

Stiens

Drachten

Burgum

Harlingen

Berlikum