De Glazenwasser van Workum

Ben je op zoek naar een glazenwasser in de buurt van Workum? Dan ben je bij De Wassende Cowboys aan het juiste adres.

Glazenwasser in workum nodig?

Als je een betrouwbare glazenwasser nodig hebt in Workum, ben je bij De Wassende Cowboys aan het juiste adres. Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys uit Leeuwarden is in heel Friesland op de ladder te vinden.

Wij staan voor duidelijke communicatie, eenvoudig betalingsverkeer, eerlijke handel en milieubewust schoonmaken.

Glazenwassen in Workum: hoe werkt dat?

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van glazenwassen in Workum? Wil je een glazenwasser uit de buurt van Workum, omdat je anders bang bent voor extra kosten? We vertellen je graag hoe glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys te werk gaat.

We werken met een geavanceerd planningssysteem, waarmee we de ideale route door Friesland uitstippelen. Zo zorgen we ervoor dat we het glazenwassen in Workum, Hindeloopen, Koudum, Makkum, Stavoren en andere omliggende dorpen zoveel mogelijk combineren. Op die manier betaal je geen extra voorrijkosten.

Eerlijk en duurzaam schoonmaken in Workum

De Wassende Cowboys komen eerlijk en duurzaam schoonmaken in en rondom Workum. Onze glazenwassers worden netjes volgens CAO betaald. Iedere glazenwasser is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), zodat je verzekerd bent dat er geen gespuis om je huis in Workum loopt. Wij werken niet mee aan zwarthandel!

We berekenen een totaalprijs, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om een raampje meer of minder. Bij het glazenwassen nemen we direct de kozijnen mee voor een langere levensduur van het materiaal. In combinatie met onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, dragen we zo ons steentje bij door duurzaam schoon te maken.

Glazenwassen en meer

Je kunt De Wassende Cowboys in Workum inhuren voor glazenwassen en andere schoonmaakklussen. Op hoogte glazenwassen? Dakgoten legen? Zonnepanelen reinigen? Gevel, houtwerk of kunststof reinigen? Geen probleem!

Onze vakkundige glazenwassers worden minimaal 60 uur per jaar geschoold. Zo zijn we altijd op de hoogte van de meest recente, professionele schoonmaaktechnieken en reinigingsmiddelen.

Ook binnen verzorgen we moeiteloos de reiniging van je vloeren, tapijten en meubels. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag hier een proefreiniging aan voor je bank.

Contact opnemen voor een glazenwasser in Workum

Wil je direct een glazenwasser inhuren voor je woning in of rondom Workum? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

058 203 7 230

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

058 203 7 230

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

058 203 7 230

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: