De Glazenwasser van Sneek

Zoek je een glazenwasser in Sneek? Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen. Dit verzorgt het hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.

Glazenwasser IN Sneek

Op zoek naar de beste, betrouwbare glazenwasser van Sneek en omstreken? Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys uit Leeuwarden staat klaar voor het reinigen van ramen, kozijnen, houtwerk, kunststof, gevels, zonnepanelen en meer.

Wij staan voor eerlijk, betrouwbaar en duurzaam schoonmaken en glazenwassen. Bij De Wassende Cowboys ben je verzekerd van heldere communicatie, eenvoudig online betalen, hoge kwaliteit en geen gespuis om je huis!

Kosten van glazenwassen in Sneek

Wat kost glazenwassen in Sneek? Om die vraag te beantwoorden ontvangen we graag meer informatie. De Wassende Cowboys werken niet met een prijs per uur, maar altijd met een totaalprijs. We doen niet moeilijk over één raampje meer of minder. Daarnaast zorgen we behalve voor schone glazen, ook weer voor blinkende kozijnen.

Regelmatig onderhoud van je kozijnen draagt bij aan een langere levensduur. De Wassende Cowboys werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en dragen zo hun steentje bij aan een betere wereld.

Wil je eenmalig glazenwassen of regelmatig glazenwassers inhuren in of rondom Sneek? Met een frequentie contract bij De Wassende Cowboys profiteer je van korting op de tarieven van het glazen wassen. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Betrouwbare glazenwasser gezocht in Sneek

Bij De Wassende Cowboys geldt: afspraak is afspraak. Wij houden van eerlijke, duidelijke communicatie. Dankzij ons geavanceerde planningssysteem ontvang je altijd twee weken voordat wij langskomen een e-mail. Na afloop betaal je eenvoudig online via iDeal. Zo hoef je zelfs niet thuis te blijven in Sneek, wanneer we komen glazenwassen.

Alle glazenwassers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en zijn verzekerd aan het werk. Zo loopt er nooit gespuis om je huis in Sneek en omgeving. We betalen onze cowboys netjes volgens de CAO en hanteren daarom eerlijke tarieven voor het glazenwassen in Sneek.

De glazenwassers van De Wassende Cowboys ontvangen minimaal 60 uur per jaar scholing. Daarom zijn onze professionele glazenwassers altijd op de hoogte van de nieuwste reinigingsmethoden en schoonmaakmiddelen. Zo garanderen we een hoge kwaliteit.

glazenwasser inhuren in en rondom sneek

Wil je direct een glazenwasser inhuren in of rondom Sneek? Met ons uitgebreide planningssysteem stippelen wij de ideale route door Friesland uit. Zo voorkomen we dat we speciaal voor jou naar IJlst, Grou, Akkrum, Easterein, Irnsum, Uitwellingerga of andere omringende dorpen van Sneek hoeven te rijden. Op deze manier bespaar je meteen op hoge voorrijkosten voor het glazenwassen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor glazenwassen in en om Sneek.

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

058 203 7 230

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

058 203 7 230

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

058 203 7 230

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: