Selecteer een pagina

De Glazenwasser van Leeuwarden

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen.
Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.
Vraag offerte aanBel me terug

De Glazenwasser van Friesland

Glazenwasser Leeuwarden

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Leeuwarden? Bij de Wassende Cowboys bent u op het juiste adres. Waarom u moet kiezen voor de Wassende Cowboys? Wij zijn glazenwassers die staan voor eerlijke handel en nog belangrijker: afspraak = afspraak. Op een geheel eigen wijze gedragen wij ons als echte Cowboys ten opzichte van al die anderen. Hierbij zetten wij betrouwbaarheid en vertrouwen voorop en wordt er niets onbesproken gedaan. Nogmaals: eerlijke en nette handel zijn heel belangrijk bij de Wassende Cowboys. U kunt er van op aan dat wij netjes onze belasting betalen en dat onze Cowboys altijd verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, betaald conform de CAO en alle Cowboys zijn in bezit van een VOG, dus geen gespuis rond uw huis.

Glazenwasser in Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en onze thuisbasis. Een plek waar wij ons thuis voelen en u graag van dienst zijn. Het wassen van ramen en kozijnen doen wij elke dag en om de kwaliteit te waarborgen worden onze Cowboys minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen. Zo bent u altijd verzekerd van de best haalbare kwaliteit.

Meer dan een glazenwasser in Leeuwarden

Wij zijn van alle markten thuis en doen veel meer dan ‘alleen het wassen van ramen en kozijnen in Leeuwarden’. Hieronder vindt u alle diensten die wij aanbieden. Heeft u een vraag over onze diensten of twijfelt u over een bepaalde dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

€12,50 Korting

Als u meedoet aan onze periodieke wasronde.

Geen Voorijkosten

In Friesland

Milieu Bewust

Wij vinden het belangrijk om duurzaam met het milieu om te gaan.

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.

Ramen & Kozijnen wassen

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen. Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.

Dakgoten legen plus inspectie van regenpijn en goot

Één van de belangrijkste onderhoudsklussen is het leegmaken van de dakgoten. Zodat verstoppingen en/of lekkages zoveel mogelijk worden beperkt.

Anti-Spinbehandeling

Door het gebruik van ons biologisch anti-spinserum (of anti-spin serum) verjagen wij spinnen op een ecologische manier. Deze blijven tot wel 6 maanden weg.

Houtwerk Schoonmaken

Het boeideel is een bekisting van de dakgoot. Voor de verzorging van het hout of kunstof is het handig deze te laten reinigen.

Kunststof Schoonmaken

Deze gevelbekleding is een echte vuilvanger. Met onze biologische reinigingsmiddelen maken wij deze weer goed schoon.

Dieptereiniging Kozijnen

Deze bouwkundige inrichting, die ervoor zorgt dat wind en regen niet onder de dakbedekking kunnen komen, wordt snel vies. Het reinigen van deze windveren zorgt voor een proper aanzicht van uw woning.

Cementsluier verwijderen

Heeft uw raamwerk een waas van druppels kalk of cementsluier? Wij hebben de juiste middelen om de kalk en cementsluier te verwijderen.

 
 

UV-Waxbehandeling kunststof en hout

Door het aanbrengen van de wax krijgt het hout of kunststof een beschermlaag die UV-blokkerend en vuilwerend werkt. Hierdoor verlengt u de tijdsduur tussen onderhoudsbeurten van de schilder en blijft het materiaal langer schoon.

Groene aanslag verwijderen / Terras reiniging

Groene aanslag kan echt een doorn in het oog zijn en ontzettend glad. Wij verwijderen dit zonder hoge drukspuit zodat uw woning netjes blijft.