De Glazenwasser van Leeuwarden

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen.
Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.
Vraag offerte aanBel me terug

De Glazenwasser van Friesland

Leeuwarden, een eigenzinnig dorp als hoofdstad van Friesland; een instelling die goed past bij De Wassende Cowboys. Op een geheel eigen wijze gedragen wij ons als echte Cowboys ten opzichte van al die anderen. Hierbij zetten wij betrouwbaarheid en vertrouwen voorop en wordt er niets onbesproken gedaan.

Afspraak = Afspraak!

€12,50 Korting

Als u meedoet aan onze periodieke wasronde.

Geen Voorijkosten

In Friesland

Milieu Bewust

Wij vinden het belangrijk om duurzaam met het milieu om te gaan.

Eenvoudig  betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.

Ramen & Kozijnen wassen

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen. Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.

Dakgoten legen plus inspectie van regenpijn en goot

Één van de belangrijkste onderhoudsklussen is het leegmaken van de dakgoten. Zodat verstoppingen en/of lekkages zoveel mogelijk worden beperkt.

Anti-Spinbehandeling

Door het gebruik van ons biologisch anti-spinserum (of anti-spin serum) verjagen wij spinnen op een ecologische manier. Deze blijven tot wel 6 maanden weg.

Houtwerk Schoonmaken

Het boeideel is een bekisting van de dakgoot. Voor de verzorging van het hout of kunstof is het handig deze te laten reinigen.

Kunststof Schoonmaken

Deze gevelbekleding is een echte vuilvanger. Met onze biologische reinigingsmiddelen maken wij deze weer goed schoon.

Dieptereiniging Kozijnen

Deze bouwkundige inrichting, die ervoor zorgt dat wind en regen niet onder de dakbedekking kunnen komen, wordt snel vies. Het reinigen van deze windveren zorgt voor een proper aanzicht van uw woning.

Cementsluier verwijderen

Heeft uw raamwerk een waas van druppels kalk of cementsluier? Wij hebben de juiste middelen om de kalk en cementsluier te verwijderen.

 
 

UV-Waxbehandeling kunststof en hout

Door het aanbrengen van de wax krijgt het hout of kunststof een beschermlaag die UV-blokkerend en vuilwerend werkt. Hierdoor verlengt u de tijdsduur tussen onderhoudsbeurten van de schilder en blijft het materiaal langer schoon.

Groene aanslag verwijderen / Terras reiniging

Groene aanslag kan echt een doorn in het oog zijn en ontzettend glad. Wij verwijderen dit zonder hoge drukspuit zodat uw woning netjes blijft.