De Glazenwasser van Leeuwarden

Op zoek naar een betrouwbare, professionele glazenwasser in de omgeving van Leeuwarden? Zoek dan niet verder!

Glazenwasser in leeuwarden gezocht

Ben je op zoek naar de beste, professionele glazenwasser in Leeuwarden? Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys is gevestigd in Leeuwarden en levert al jarenlang hoge kwaliteit in onze mooie hoofdstad van Friesland.

Bij onze glazenwassers geldt: afspraak is afspraak. De Wassende Cowboys staan voor heldere communicatie, goede bereikbaarheid, eerlijke prijzen, eenvoudig betalingsverkeer en duurzaam, milieubewust schoonmaken in en om Leeuwarden.

Dé Glazenwasser in leeuwarden

Glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys is dé beste glazenwasser van Leeuwarden en omstreken. In heel Friesland streven wij naar eerlijk en duurzaam schoonmaken. Onze principes staan hoog in het vaandel.

Zo stunten wij niet met onrealistische, absurd lage tarieven voor het glazenwassen in Leeuwarden. Wij staan voor kwaliteit en eerlijke prijzen. De glazenwassers van De Wassende Cowboys worden allemaal betaald volgens de CAO en zijn verzekerd aan het werk. Iedere glazenwasser is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), zodat je verzekerd bent dat er geen gespuis om je huis loopt.

Onze glazenwassers ontvangen minimaal 60 uur scholing per jaar in Leeuwarden. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit, omdat we volledig op de hoogte zijn van professionele reinigingstechnieken en schoonmaakmiddelen.

Frequent glazenwassen in Leeuwarden? Bespaar kosten!

De Wassende Cowboys komen met veel plezier eenmalig glazenwassen. Maar wil je regelmatig ramen laten wassen in Leeuwarden door onze glazenwassers? Dan kun je met een frequentie overeenkomst flink besparen op de kosten, omdat je profiteert van korting.

In het frequentie contract spreken we af welke werkzaamheden we uitvoeren en hoe vaak we dat doen. We sturen twee weken voorafgaand aan de uitvoering altijd een herinnering per e-mail. Na afloop betaal je eenvoudig online. Contant geld in huis hebben is dus niet meer nodig, ideaal! Gemakkelijk online betalen kan natuurlijk ook bij eenmalig glazenwassen in Leeuwarden.

Professionele reiniging in Leeuwarden

Wil je niet alleen ramen laten wassen, maar ook andere professionele reiniging laten uitvoeren in Leeuwarden? Denk aan het reinigen van zonnepanelen, legen van dakgoten, schoonmaken van houtwerk en kunststof, het verwijderen van spinnen en groene aanslag. Daarnaast reinigen De Wassende Cowboys vloeren, tapijten en meubels in je woning.

Glazenwasser in Leeuwarden inhuren

Wil je meteen een glazenwasser in Leeuwarden inhuren? Of ben je nieuwsgierig naar de kosten voor het glazenwassen van jouw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: