Glazenwasser Friesland

De Glazenwasser van Leeuwarden

Op zoek naar een glazenwasser in Leeuwarden om uw ruiten weer als nieuw te doen laten lijken? Schakel in dat geval de hulp van De Wassende Cowboys in! Onze glazenwassers in Leeuwarden en omgeving staan voor u klaar, om hulp te bieden bij uiteenlopende schoonmaakklussen. Niet alleen voor het lappen van de ramen kunt u op onze cowboys rekenen, ook bieden wij hulp bij een anti-spinbehandeling, het leeghalen van de dakgoten, het reinigen van uw kozijnen en bij nog veel meer. Voor welke klussen rond uw ramen of dak bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser in Leeuwarden? Bij onze dienstverlening staat een professionele, maar persoonlijke service voorop. Niet voor niets is luisteren naar de wensen van klanten een van onze kwaliteiten. Naast natuurlijk het op een vakkundige wijze uitvoeren van de schoonmaakklussen rond uw woning!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 058 203 7 230.


Voordelen

Glazenwasser Leeuwarden makkelijk betalen

Makkelijk betalen.

Onze Cowboys beschikken over een mobiel pinapparaat (die zij sneller dan hun schaduw kunnen trekken). Zo kunt u bij ons makkelijk en snel pinnen. Bent u niet thuis? Geen nood, dan sturen we gewoon een factuur via de mail.

Glazenwasser Leeuwarden flexibel

Vervolg afspraak niet verplicht.

Wij vinden het niet meer dan normaal dat wij elke keer ons uiterste best doen om nog eens terug te mogen komen.

Glazenwasser Leeuwarden kwaliteit

Correcte behandeling verzekerd.

Voor onze glazenwassers in Leeuwarden gelden strenge kwaliteitseisen, zo bent u verzekerd van een uitstekende service.

Laat je glazen wassen in Leeuwarden en omgeving.

Laat je glazen weer glanzen, onze glazenwassers in Leeuwarden zorgen voor een streepvrij resultaat. Naast Leeuwarden, zijn wij actief in heel Friesland en rekenen wij geen voorrijkosten voor adressen in en buiten Leeuwarden. Ook doen wij meer dan alleen glazen wassen, denk hierbij aan:

Ramen & kozijnen reinigen Leeuwarden

Ramen & (Kunststof) Kozijnen reinigen

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen. Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.

Dakgoten leeghalen Leeuwarden

Dakgoten leeghalen

Één van de belangrijkste onderhoudsklussen zijn het leegmaken van de dakgoten. Zodat verstoppingen en/of lekkages zoveel mogelijk worden beperkt.

Anti-spin behandeling Leeuwarden

Anti-Spin behandeling

Door het gebruik van onze biologische anti-spin serum, verjaag je op een ecologisch verantwoorde manier, de spinnen en kunnen ze tot wel 6 maanden wegblijven.

Reinigen van boeidelen Leeuwarden

Reinigen van Boeidelen

Het boeideel is een bekisting van de dakgoot. Voor de verzorging van het hout of kunstof is het handig deze te laten reinigen.

Rabat schoonmaken Leeuwarden

Rabat schoonmaken

Deze gevelbekleding is een echte vuilvanger. Met onze biologische reinigingsmiddelen, maken wij deze weer goed schoon.

Windveer schoonmaken Leeuwarden

Nok & windveer schoonmaken

Deze bouwkundige inrichting, die ervoor zorgt dat wind en regen niet onder de dakbedekking kunnen komen, worden snel vies. Het reinigen van deze windveren zorgt voor een proper aangezicht van uw woning.

Cementsluier verwijderen Leeuwarden

Cementsluier verwijderen

Heeft uw raamwerk een waas van druppels kalk of cementsluier? Wij hebben de juiste middelen om de kalk en cementsluier te verwijderen.

UV wax behandeling Leeuwarden

UV Wax behandeling van hout en kunststof

Door het aanbrengen van de wax krijgt het hout of kunststof een beschermlaag die UV blokkerend en vuilwerend werkt. Hierdoor verlengt u de tijdsduur tussen onderhoudsbeurten van de schilder en blijft het materiaal langer schoon

Groene aanslag verwijderen Leeuwarden

Groene aanslag verwijderen van daken, muren, terras etc.

Groene aanslag kan echt een doorn in het oog zijn en ontzettend glad. Wij verwijderen dit zonder hoge drukspuit zodat uw woning netjes blijft.


Vrijblijvend meer informatie? Bel ons op 058 203 7 230.


Vraag een offerte aan

Droomt u ook van een streepvrij resultaat?

Schakel onze cowboys in om uw ruiten zo snel mogelijk te laten wassen. Onze glazenwassers zijn niet alleen in Leeuwarden actief, maar kunnen u ook helpen in andere delen van Friesland. Al onze glazenwassers voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Zo kunnen we u verzekeren dat onze glazenwassers u van een vakkundige uitvoering voorzien bij het reinigen van uw ruiten! Ook bieden we u standaard een uitgebreide service aan. Dit betekent onder meer dat u bij ons heel eenvoudig kunt betalen via een mobiel pinapparaat. Zo hoeft u nooit contant geld in huis te hebben, als u onze cowboys inschakelt. Ook zit u bij ons niet vast aan dure abonnementen of servicecontracten. U schakelt ons eenmalig in en bepaalt vervolgens zelf of en wanneer u ons opnieuw nodig heeft. Zo vrijblijvend ziet u het zelden!

Bent u benieuwd wat onze glazenwasser in Leeuwarden voor u kan betekenen, of wilt u eerst meer informatie over onze service?
Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen!

Wij rekenen geen voorrijkosten voor opdrachten in Leeuwarden