De Glazenwasser van Joure

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen. Dit verzorgt het hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.

Glazenwasser joure

Glazenwasser gezocht in de buurt van Joure? Een schoonmaakbedrijf waarmee je duidelijke afspraken kunt maken, die eerlijke tarieven vraagt voor het glazenwassen en waar kwaliteit voorop staat? 

De Wassende Cowboys uit Friesland staan voor: 

  • eerlijke handel
  • geen gespuis om je huis
  • heldere communicatie 
  • eenvoudig online betalen
  • milieubewust werken
  • geschoolde, professionele glazenwassers

Glazenwassen in de buurt van Joure

Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys uit Leeuwarden komt graag naar Joure en omliggende dorpen, zoals Haskerhorne, Scharsterbrug, Ouwsterhaule, Langweer, Sint Nicolaasga, Goingarijp en Terherne.

Nieuwsgierig naar de kosten van glazenwassen in Joure? Geen zorgen. De Wassende Cowboys maken gebruik van een geavanceerd planningssysteem. We stippelen de ideale route door Friesland uit, zodat we zoveel mogelijk ramen in dezelfde buurt kunnen wassen. Zo hoef je geen hoge voorrijkosten te betalen.

Wat gaat een glazenwasser in Joure kosten?

Wil je graag weten wat een glazenwasser in Joure gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte. Wij berekenen altijd een totaalprijs voor het wassen van alle ramen aan je woning.

We doen niet moeilijk over een raampje meer of minder. Onze glazenwassers nemen bij het ramen wassen altijd de kozijnen mee. Goed onderhoud van kozijnen draagt bij aan een langere levensduur.

Meer dan glazenwassen in Joure

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat nog meer doet dan alleen glazen wassen in Joure? Ook dan ben je bij De Wassende Cowboys aan het juiste adres. Onze cowboys zijn allemaal minimaal 60 uur per jaar geschoold in professionele reinigingstechnieken. We weten alles over de juiste, duurzame schoonmaakproducten.

Je kunt onze glazenwassers ook inhuren voor het reinigen van kunststof, houtwerk, gevels, groene aanslag, zonnepanelen en het legen van dakgoten. Ook in je woning verzorgen wij probleemloos de reiniging van vloeren, tapijten en meubels.

Neem contact op voor een glazenwasser in Joure

Wil je direct een afspraak maken voor het wassen van je ramen in of rondom Joure? Of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor het eenmalig of frequent reinigen van ramen? Neem dan meteen contact met ons op. 

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

058 203 7 230

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

058 203 7 230

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

058 203 7 230

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: