Selecteer een pagina

De Glazenwasser van Joure

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen.
Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.
Video gemaakt op © Poutsmastaete
Vraag offerte aanBel mij terug

De glazenwasser van Joure

De Wassende Cowboys zijn dé glazenwassers van Joure en omgeving. Dus bent u dringend op zoek naar een geschikte glazenwasser? Eén die staat voor eerlijke handel, maar nog belangrijker: afspraak = afspraak? Dan bent u bij de Wassende Cowboys op het juiste adres. Bij de Wassende Cowboys staan wij voor een aantal belangrijke punten:

  • Goede communicatie en bereikbaarheid: Voorop staat bij ons dat u weet waar u aan toe bent.
  • Milieubewust en kostenbesparend: Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten.
  • Geen zwarte handel, maar eerlijke en nette handel: Wij betalen netjes onze belastingen en onze Cowboys staan altijd verzekerd op de klus.
  • Kwaliteit wordt gewaarborgd: Onze Cowboys krijgen minimaal 60 uur per jaar training, zo weten zij wat ze moeten doen.

De Wassende Cowboys is een jong Fries bedrijf en staat voor ‘De eerlijkste glazenwasser van Friesland’.

De glazenwasser van Joure die u zoekt

In Friesland voelen wij ons als Cowboys thuis en ook in Joure zijn wij u graag van dienst. Het wassen van ramen en kozijnen doen wij dagelijks en voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen. Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel. Ook zijn wij thuis in andere soorten schoonmaakwerkzaamheden zoals meubelreinigingsservice, cementsluier en het verwijderen van groene aanslag op uw terras. Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan onder het kopje diensten in het hoofdmenu. Het is belangrijk voor u te weten dat wij de kwaliteit van het glazenwassen waarborgen door de ervaring die wij hebben, maar ook krijgen onze Cowboys minimaal 60 uur training per jaar. En wist u dat wij enkel gebruik van milieuvriendelijke producten? Dit is ook een stukje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog een vraag?

Hebben wij u overtuigd dat wij dé glazenwasser in Joure zijn die u zoekt? Of heeft u misschien nog een vraag over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunnen wij u een passende offerte sturen, zodat u weet wat de kosten gaan zijn. Elke klus is anders en daar hoort ook een andere prijs bij. Wist u dat wij € 12,50 korting geven als u meedoet aan onze periodieke wasronde? En dat wij gaan voorrijkosten rekenen in de provincie Friesland?

€12,50 Korting

Als u meedoet aan onze periodieke wasronde.

Geen Voorijkosten

In Friesland

Milieu Bewust

Wij vinden het belangrijk om duurzaam met het milieu om te gaan.

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.