De Glazenwasser van Heerenveen

Op zoek naar een glazenwasser in Heerenveen? Wij wassen de ramen én alle aangrenzende kozijnen voor het beste resultaat!

Glazenwasser in Heerenveen

Glazenwasser nodig in de buurt van Heerenveen? Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys maakt in heel Friesland ramen en kozijn schoon. Daarnaast kun je ons inhuren voor het vakkundig reinigen van gevels, houtwerk, kunststof, maar ook meubels, tapijten en meer. 

Ben je op zoek naar een betrouwbare glazenwasser in Heerenveen, die zich houdt aan de gemaakte afspraak? Wil je geen gedoe met contante betaling, maar eenvoudig online betalen? En wil je zeker weten dat er geen gespuis om je huis in Heerenveen loopt? Neem dan contact op met De Wassende Cowboys. 

Professionele glazenwassers voor een eerlijke prijs

Je vindt waarschijnlijk regelmatig flyers in je brievenbus van glazenwassers die voor een absurd laag tarief willen komen glazenwassen in Heerenveen. Klinkt het bedrag te mooi om waar te zijn? Dan is het dat vaak ook. Veelgehoorde klachten over glazenwassers in Heerenveen zijn dat afspraken niet worden nagekomen, glazenwassers slecht bereikbaar zijn en er ongure types op onaangekondigde tijden voor de deur staan.

Glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys doet het helemaal anders. Onze glazenwassers werken niet mee aan zwarthandel. Iedereen wordt netjes volgens CAO betaald en is verzekerd aan het werk. 

Wij vragen een eerlijke prijs en sturen professionele glazenwassers naar Heerenveen en omstreken. Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold in de meest recente reinigingstechnieken en schoonmaakproducten. Zo bieden we een hoge kwaliteit en kunnen we je adviseren over de beste reiniging van je ramen, kozijnen, gevel, zonnepanelen en meubels. 

Kosten van glazenwassen in Heerenveen

Schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys is gevestigd in Leeuwarden. Ben je bang dat we hoge tarieven berekenen voor de reis naar It Fean? Wees gerust: dankzij een geavanceerd planningssysteem stippelen wij de optimale route uit. 

We laten twee weken vooraf via een e-mail weten op welk moment we voor de deur staan. Doordat we het glazenwassen in Heerenveen en omliggende dorpen zoals Oudehaske, Tjalleberd, De Knipe, Oranjewoud, Mildam, Nieuwehorne en Rotsterhaule zo goed mogelijk combineren, zit je niet opgescheept met hoge voorrijkosten. 

Benieuwd naar de tarieven van glazenwassen? We stellen vooraf een totaalprijs samen. Bij de kosten van het glazenwassen zijn niet alleen de ramen, maar ook alle bijbehorende kozijnen inbegrepen. Regelmatig onderhoud van je kozijnen draagt bij aan de levensduur van het materiaal. In combinatie met onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, hanteren wij zo een duurzame werkwijze. 

Direct een glazenwasser inhuren rondom Heerenveen

Wil je direct een glazenwasser inhuren in of rondom Heerenveen? Of het nu gaat om eenmalig glazenwassen of het maken van een frequentie overeenkomst, De Wassende Cowboys staan klaar. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en neem direct contact met ons op. 

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

058 203 7 230

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

058 203 7 230

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

058 203 7 230

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: