Selecteer een pagina

De Glazenwasser van Harlingen

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen.
Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.
Video gemaakt op © Poutsmastaete
Vraag offerte aanBel mij terug

Glazenwasser Harlingen

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Harlingen? Bij de Wassende Cowboys bent u op het juiste adres. Waarom u moet kiezen voor de Wassende Cowboys? Wij zijn glazenwassers die staan voor eerlijke handel en nog belangrijker: afspraak = afspraak. Op een geheel eigen wijze gedragen wij ons als echte Cowboys ten opzichte van al die anderen. Hierbij zetten wij betrouwbaarheid en vertrouwen voorop en wordt er niets onbesproken gedaan. Nogmaals: eerlijke en nette handel zijn heel belangrijk bij de Wassende Cowboys. U kunt er van op aan dat wij netjes onze belasting betalen en dat onze Cowboys altijd verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, betaald conform de CAO en alle Cowboys zijn in bezit van een VOG, dus geen gespuis rond uw huis.

Glazenwasser in Harlingen

Harlingen is een plek waar wij ons thuis voelen en u graag van dienst zijn. Het wassen van ramen en kozijnen doen wij elke dag en om de kwaliteit te waarborgen worden onze Cowboys minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen. Zo bent u altijd verzekerd van de best haalbare kwaliteit.

Meer dan een glazenwasser in Harlingen

Wij zijn van alle markten thuis en doen veel meer dan ‘alleen het wassen van ramen en kozijnen in Harlingen’. Onder het kopje diensten vindt u alle diensten die wij aanbieden. Heeft u een vraag over onze diensten of twijfelt u over een bepaalde dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Afspraak = Afspraak!

€12,50 Korting

Als u meedoet aan onze periodieke wasronde.

Geen Voorijkosten

In Friesland

Milieu Bewust

Wij vinden het belangrijk om duurzaam met het milieu om te gaan.

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.