Glazenwasser in Harlingen

Zoek je een glazenwasser in Harlingen? Wij wassen de ramen én alle aangrenzende kozijnen voor het allerbeste resultaat. Dit verzorgt het hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.

Glazenwasser in Harlingen gezocht?

Glazenwasser in Harlingen en omgeving gezocht? Als je een glazenwasser nodig hebt, ben je bij glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys aan het juiste adres. Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit Leeuwarden, maar reinigen ramen, kozijnen en gevels in heel Friesland. 

Glazenwassers van De Wassende Cowboys staan garant voor duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en duurzame schoonmaakmiddelen. Afspraak is afspraak! Wij komen onze afspraken na en werken niet mee aan zwarthandel. 

Glazenwassen in Harlingen: zo gaan wij te werk

Misschien wil je graag een glazenwasser uit de buurt, omdat je daarmee voorrijkosten denkt te kunnen besparen. Gelukkig kun je met het inhuren van de glazenwassers van De Wassende Cowboys gewoon profiteren van eerlijke tarieven.

Dankzij ons geavanceerde planningssysteem zorgen wij voor de meest optimale route in Friesland. Komen wij glazenwassen of schoonmaken in Harlingen en omliggende dorpen? Dan brengen we een bezoek aan zoveel mogelijk huizen in de buurt. Maak je dus geen zorgen om hoge voorrijkosten bij het glazenwassen in Harlingen.

Bij De Wassende Cowboys staan eerlijke prijzen en betrouwbaarheid voorop. Wij betalen onze glazenwassers netjes volgens de CAO en werken niet mee aan zwarthandel. Alle Cowboys zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo weet je zeker dat er geen gespuis om het huis loopt.

We stemmen vooraf een vaste prijs voor het glazenwassen in je woning in de buurt van Harlingen vast. Over een raampje meer of minder doen wij niet moeilijk. We zorgen ervoor dat niet alleen het glaswerk, maar ook alle kozijnen gereinigd worden.

Nieuwsgierig naar de kosten voor glazenwassen of de tarieven van onze glazenwassers? Vraag hier meteen een offerte aan.

schoonmaakbedrijf in Harlingen gezocht?

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Harlingen? De Wassende Cowboys is niet alleen gespecialiseerd in het ramen wassen, maar ook vakkundig geschoold in het reinigen van binnenwerk en buitenwerk.

Huur De Wassende Cowboys in voor het reinigen van zonnepanelen, schoonmaken van gevels, legen van dakgoten en reinigen van houtwerk en kunststof in en rondom Harlingen. Ook voor schoonmaakklussen in de woning of het kantoorpand staan de Cowboys klaar. Professionele reiniging van meubels? Het schoonmaken van vloeren en tapijten? Geen probleem, we verzorgen graag professionele reiniging in en om Harlingen.

neem contact op voor glazenwassen in harlingen

De Wassende Cowboys beloven eenvoudig online betalingsverkeer en milieubewust werken met duurzame schoonmaakproducten. Onze glazenwassers zijn geschoold in de recente, professionele reinigingsmethoden.

Direct een afspraak maken voor glazenwassen in Harlingen of nieuwsgierig naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

058 203 7 230

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

058 203 7 230

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

058 203 7 230

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: