Selecteer een pagina

De Glazenwasser van Franeker

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen.
Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.
Video gemaakt op © Poutsmastaete
Vraag offerte aanBel mij terug

Glazenwasser Franeker

Wij wassen dagelijks ramen en kozijnen in heel Friesland en voelen ons ook thuis in het prachtige Franeker. Wij staan voor afspraak = afspraak, maar ook voor eerlijke handel. Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar getraind, zodat ze volledig getraind op de klus staan.

We wassen dagelijks veel ramen, maar zijn ook specialist in het uitvoeren van andere diensten, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Er is namelijk zo veel aanbod, maar wie is er betrouwbaar? En wie heeft er kunde? Oftewel: waarom moet u kiezen voor de Wassende Cowboys als glazenwasser en niet voor een andere glazenwasser in de buurt? Wij zijn de eerlijkste glazenwasser van Friesland, dat is iets waar wij voor staan en uitermate belangrijk vinden. Dat wij de eerlijkste glazenwasser zijn, vindt u terug in onze belangrijkste punten:

  • Geen zwarte handel, maar eerlijke en nette handel;
  • Bij ons wordt de kwaliteit gewaarborgd;
  • Milieubewust en kostenbesparend;
  • Goede communicatie en bereikbaarheid.

Meer dan alleen glazenwasser in Franeker

De Wassende Cowboys wassen dagelijks de ramen en kozijnen en voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen. Dit is belangrijk voor de verzorging van uw hout of kunststof en uiteraard zorgt dit voor een schoon eindresultaat. Maar wisten jullie dat wij ook thuis zijn in andere soort schoonmaakwerkzaamheden? Zo kunnen wij ook uw meubilair reinigen en zijn wij ook in te huren voor het schoonmaken van uw terras. Wilt u weten wat wij allemaal nog meer voor u kunnen doen? Kijk dan onder het kopje diensten in het hoofdmenu.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze verschillende diensten? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo kunnen wij u een passend aanbod doen. Elke klus is namelijk anders en daar hoort ook een andere prijs bij. Ook kunt u mee met onze periodieke wasronde: u krijgt dan € 12,50 korting. Nog een leuk extraatje: wij rekenen binnen Friesland geen voorrijkosten. Als wij u hebben overtuigd, kunt u hier contact met ons opnemen.

€12,50 Korting

Als u meedoet aan onze periodieke wasronde.

Geen Voorijkosten

In Friesland

Milieu Bewust

Wij vinden het belangrijk om duurzaam met het milieu om te gaan.

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.