De Glazenwasser van Franeker

Benieuwd naar de mogelijkheden van glazenwassen in Franeker? Vraag een offerte aan.

Glazenwasser in Franeker

Glazenwasser nodig voor het glazen wassen in de omgeving van Franeker? Of het nu gaat om eenmalig glazenwassen of frequent wassen van glazen en kozijnen: glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys staat voor je klaar.

De Wassende Cowboys is een schoonmaakbedrijf uit Leeuwarden, maar is werkzaam in heel Friesland. Regelmatig brengen onze glazenwassers een bezoek aan Franeker en omliggende dorpen, zoals Dronryp, Winsum, Tzum, Berlikum, Menaam en Tzummarum.

Glazenwasser in de buurt?

Ben je op zoek naar een glazenwasser in de buurt van Franeker? De Wassende Cowboys komen dan wel vanuit Leeuwarden, maar komen graag schoonmaken bij jou in de buurt. Met een geavanceerd planningssysteem zorgen wij voor efficiënte routes, zodat je niet te maken krijgt met hoge voorrijkosten.

Wij werken als glazenwasser niet met een uurloon of tarief per uur. Wij maken vooraf een offerte, waarbij we kijken naar het aantal te reinigen ramen en werken met een totaalprijs. Voor het beste resultaat maakt onze glazenwasser niet alleen de ramen, maar ook de aangrenzende kozijnen goed schoon. Ook glazen wassen op hoogte is geen probleem voor De Wassende Cowboys.

Wil je de ramen niet eenmalig, maar frequent laten wassen in de omgeving van Franeker? Informeer dan naar de frequentie overeenkomst van De Wassende Cowboys, waarbij je profiteert van aantrekkelijke korting op het glazen wassen.

Waarom een glazenwasser van de wassende cowboys inhuren in Franeker?

Waarom zou je een glazenwasser van De Wassende Cowboys inhuren in de omgeving van Franeker? Omdat je dan verzekerd bent van een kwalitatieve, eerlijke en betrouwbare glazenwasser. De Wassende Cowboys staan voor:

  • eerlijke handel: onze Cowboys worden netjes betaald en zijn verzekerd aan het werk
  • afspraak is afspraak: geen onverwachte verrassingen, maar heldere communicatie
  • eenvoudig betalen: via een online iDeal betaallink
  • geen gespuis om het huis: alle Cowboys zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • duurzame schoonmaakmiddelen: wij werken met duurzame producten
  • kwaliteit: onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold in de meest recente reinigingstechnieken

Neem contact op voor een glazenwasser rondom Franeker

Wist je dat je onze glazenwassers ook kunt inhuren voor het reinigen van binnenwerk en buitenwerk? Zo zijn wij vakkundig geschoold in het reinigen van stoelen, banken en andere meubels, maar ook vloeren en tapijten. Daarnaast kunnen wij zonnepanelen schoonmaken, houtwerk en kunststof reinigen, gevels reinigen en nog veel meer buitenwerk verzorgen.

Neem contact op en plan een afspraak voor het wassen van ramen en kozijnen, of een andere klus in Franeker.

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

058 203 7 230

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

058 203 7 230

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

058 203 7 230

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: