Selecteer een pagina

De Glazenwasser van Drachten

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen.
Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.
Video gemaakt op © Poutsmastaete
Vraag offerte aanBel mij terug

Glazenwasser Drachten

Bent u dringend op zoek naar een geschikte glazenwasser in Drachten? Maar ziet u door de bomen (het grote aanbod) het bos niet meer? Wij snappen dat er veel aanbod is, maar toch willen wij u er van overtuigen dat de Wassende Cowboys de glazenwassers zijn die u zoekt. Waarom? Wij staan voor een aantal belangrijke punten namelijk eerlijke handel, maar nog belangrijker: afspraak = afspraak. Op een geheel eigen wijze gedragen wij ons als echte Cowboys ten opzichte van die andere glazenwassers. Betrouwbaarheid en nette handel staat bij ons hoog in het vaandel en vertrouwen staat voorop. Er wordt niets onbesproken gedaan. Wist u dat wij onze Cowboys minimaal 60 uur per jaar scholen? Zo weten onze Cowboys precies wat ze moeten doen en wij zorgen er voor dat ze verzekerd op de klus staan. Logischerwijs worden onze Cowboys betaald conform CAO en alle Cowboys zijn in bezit van een VOG. Dus zoals we vaker zeggen: ‘Geen gespuis rond uw huis’.

Uw glazenwasser en nog veel meer andere diensten in Drachten

Drachten is een plek waar wij ons thuis voelen en u uiteraard graag van dienst zijn. Het wassen van ramen en kozijnen doe wij dagelijks, maar ook zijn wij thuis in andere soorten schoonmaakwerkzaamheden zoals meubelreinigingsservice, cementsluier verwijderen en terras reiniging. Bent u benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Kijk dan onder het kopje diensten in het menu. Omdat wij dagelijks ramen en kozijnen wassen, zijn onze Cowboys goed getraind en kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Ook maken wij enkel gebruik van milieuvriendelijke producten.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Wij begrijpen het als u eerst nog een aantal vragen heeft over onze diensten. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo kunnen wij u een passend aanbod doen. Elke klus is namelijk anders en daar hoort ook een andere prijs bij. Wist u dat u € 12,50 korting krijgt als u meedoet aan onze periodieke wasronde en wij geen voorrijkosten rekenen in de provincie Friesland? Hebben we u al overtuigd? Neem dan contact op.

€12,50 Korting

Als u meedoet aan onze periodieke wasronde.

Geen Voorrijkosten

In Friesland

Milieu Bewust

Wij vinden het belangrijk om duurzaam met het milieu om te gaan.

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.