De Glazenwasser van Dokkum

Glazenwasser in Dokkum inschakelen voor het wassen van ramen en kozijnen? Vraag meteen een offerte aan.

Glazenwasser dokkum

Op zoek naar een professionele, betrouwbare glazenwasser in de omgeving van Dokkum? Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf De Wassende Cowboys maakt eerlijk en duurzaam ramen en kozijnen schoon in heel Friesland. Afspraak is afspraak, eenvoudig betalingsverkeer en eerlijke handel. Dat is waarmee wij ons als glazenwassers in Friesland onderscheiden. Komen we binnenkort bij jou ramen wassen in en rondom Dokkum?

Glazenwasser rondom Dokkum gezocht

Als je op zoek bent naar een glazenwasser in Dokkum, wil je graag weten wie je binnenhaalt. Je wilt geen nieuwsgierige, glurende glazenwassers op de ladder voor je ramen zien, wanneer jij lekker op de bank zit. En je zit zeker niet te wachten op een onbetrouwbare glazenwasser, die onaangekondigd langskomt of juist helemaal niet komt opdagen.

De Wassende Cowboys laten daarom zien hoe het hoort. Met eerlijke handel, nette glazenwassers en duidelijke afspraken. Bij ons sta je nooit voor vervelende verrassingen. We laten twee weken voorafgaand aan het schoonmaken in Dokkum per e-mail weten wanneer we langskomen en welke werkzaamheden we uitvoeren. Vaak hoef je voor het wassen van ramen en kozijnen niet eens thuis te blijven.

Na afloop van de werkzaamheden ontvang je een factuur per e-mail, voorzien van iDeal betaallink. Zo betaal je eenvoudig en veilig online. Je hoeft de glazenwasser nooit meer contant te betalen.

Wil je meer weten over wat het huren van een glazenwasser gaat kosten? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Betrouwbaar, eerlijk glazenwassen in Dokkum

Glazenwassersbedrijf De Wassende Cowboys staat voor betrouwbaar, eerlijk glazenwassen. Wil je een glazenwasser van ons inhuren in Dokkum? Dan ben je gegarandeerd dat er geen gespuis om het huis loopt.

Alle Cowboys zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Onze glazenwassers staan altijd verzekerd op de klus en worden netjes conform CAO betaald. Zwart glazen wassen werken wij niet aan mee! De Wassende Cowboys staan voor eerlijke handel.

Meer dan ramen wassen in Dokkum

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Dokkum dat meer kan dan ramen wassen? Ook dan ben je bij De Wassende Cowboys aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het reinigen van binnenwerk en buitenwerk.

Ieder jaar worden onze schoonmakers minimaal 60 jaar geschoold. Zo zijn we altijd op de hoogte van de meest recente reinigingstechnieken en schoonmaakmiddelen. Daarom kun je onze vakkundige glazenwassers ook inschakelen voor het legen van dakgoten, reinigen van houtwerk en kunststof, schoonmaken van zonnepanelen en meer. Daarnaast zijn De Wassende Cowboys gespecialiseerd in het reinigen van meubels, vloeren en tapijten.

Direct een glazenwasser in Dokkum nodig?

Heb je direct een glazenwasser in of rondom Dokkum nodig? Neem dan meteen contact op en maak een afspraak.

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

De vrolijkste glazenwassers van Friesland!

YEEEHAAA

Wij proberen volledig bereikbaar te zijn, maar dat blijkt dat is lastiger dan het lijkt.

Icarusweg 30 Leeuwarden

8938AX

info@dewassendecowboys.nl

058 203 7 230

The search for eternal youth has to be a human imagination since times accident the search for eternal .

De Specialist in de verzorging en conservering van uw materiaal

Onze Cowboys worden minimaal 60 uur per jaar geschoold zodat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en vernieuwingen in het gebruik van schoonmaakmaterialen en artikelen, en bij de behandeling van de verschillende soorten kunststof en hout, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die haalbaar is.

058 203 7 230

Eerlijke handel en nette handel leveren; dus geen gespuis rond uw huis!

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en wij handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG dus geen gespuis rond uw huis . 

058 203 7 230

een kenniscentrum voor iedereen die graag zelf aan de gang wil .

Ook als u liever zelf aan het werk gaat helpen wij u graag.  Weet u hoe u het beste uw kunststof kozijnen kunt schoonmaken of uw houtwerk? Welke wax werkt het beste op kozijnen? Waar moet u op letten bij een dakgoot leeg te halen en hoevaak moet u een dakgoot leeghalen per jaar? 

Wij leggen het u graag uit in onze Cowboy University

058 203 7 230

Onze klanten

Naast circa 2000 particulieren zijn wij ook verantwoordelijk voor de schone ramen bij onder andere: