Dakbeveiliging

voor het werken op het schuine Dak

Kennis en ervaring

Dakbeveiliging

Op een werkplek waar het gevaar bestaat van hoogte te vallen moeten maatregelen worden genomen. Dat moet altijd bij een hoogte van 2,50 meter of hoger echter, is dat bij ons pas van toepassing op de tweede etage of hoger.

Er zijn verschillende maatregelen die ervoor kunnen zorgen dat de kans op een ongeval aanzienlijk beperkt wordt. We willen immers aan het einde van de dag allemaal veilig naar huis.

Om goed en veilig op hoogte te werken kunnen we een aantal mogelijkheden gebruiken:

  1. Een hoogwerker gebruiken
  2. Een steiger bouwen
  3. Klimmen onder aanleg van een tijdelijke valbeveiliging

Kosten horen in een overweging van veiligheid natuurlijk niet mee te spelen echter, kunt u wel strategisch kiezen.

Prijzen Dakbeveiliging

Dakbeveiliging

Een hoogwerker huren kan een grote kostenpost met zich meebrengen. Echter ontkom je er niet altijd aan. Een hoogwerker huren zit rond de 350 a 500 euro per dag.

Een stijger is een veilige manier van werken als je langere periodes op één plaats moet werken. Echter, is dit intensief om op en af te bouwen en niet altijd de beste keuze. Denk hierbij aan prijzen die fluctueren tussen de 150 en 300 euro per dag.

U kunt er ook altijd voor kiezen om uw opdracht te laten uitvoeren door gespecialiseerde klimmers. We kunnen door middel van een tijdelijke dakbeveiliging u tweede etage betreden. U betaalt slechts 80 euro voor de aanleg hiervan en 20 euro op het moment dat het andere kant van het dak ook beklommen moet worden.

Wij snappen dat het voor u moeilijk is om de juiste keuze te maken, wij helpen u hier dus graag bij. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Wassende Cowboys. Dit kan via het contactformulier, maar uiteraard kunt u ons ook altijd bellen.