Selecteer een pagina

Howdy Jordy

 

Graag stellen wij onze hardwerkende, eerlijke, betrouwbare, eigenwijze maar ook soms koppige collega Cowboy voor:

Jordy!

Deze Cowboy is alweer anderhalf jaar aan het werk voor De Wassende Cowboys, dus het wordt tijd dat wij aandacht besteden aan zijn loyaliteit.

Hoe hij terecht is gekomen bij De Wassende Cowboys? Via een Facebookbericht zochten wij een nieuwe collega, hij zag de advertentie en heeft er direct op gesolliciteerd! “Veel mensen kennen de Wassende Cowboys en de klanten weten dat ze verzekerd zijn van kwaliteit. Ik vind het leuk om daar een onderdeel van te mogen zijn”, vertelt hij met een glimlach!

“Ik hou heel erg van buiten werken en ik hou ervan om een baan te hebben met uitzicht en dit biedt De Wassende Cowboys mij allebei. Hard werken wordt hier beloond!’

De Wassende Cowboys en het imago van de glazenwassers:

Als we hem vragen hoe hij De Wassende Cowboys zou moeten omschrijven, benoemt hij het volgende: “Kwalitatief, betrouwbaar, eerlijk, bijzonder en harde werkers. Wij houden goed en leuk contact met de klant en de klant is verzekerd van eerlijke en correcte handel met nette jongens aan het werk rondom hun huis”.

Toch is het imago van een glazenwasser niet altijd goed, ook volgens Jordy; “De branche is bezaaid met beunhazen en zwartwerkers. Bij De Wassende Cowboys willen wij hier ook graag verandering in brengen! De klant weet nij ons in ieder geval zeker dat het goed is”

Dankjewel Jordy!

Al 1,5 jaar zijn wij erg trots dat Jordy voor De Wassende Cowboys aan het werk is. Heel erg bedankt voor het harde werken en de loyaliteit, op naar de volgende 1,5 jaar als Cowboy!

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per mail. Hierin zit een iDEAL link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Glazenwasser Harlingen

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten. Bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Correcte en nette Cowboys

Onze glazenwassers moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat zij zich Cowboy mogen noemen en we bezitten allen een VOG.