Selecteer een pagina

Ramen & Kozijnen Wassen

Voor het beste resultaat wassen wij de ramen én alle aangrenzende kozijnen.
Dit verzorgt uw hout of kunststof en zorgt voor een mooi schoon geheel.
Vraag offerte aanBel me terug

Kennis en ervaring

Ramen en kozijnen wassen

Eigenlijk zou je deze twee van elkaar los moeten koppelen. De ramen zijn namelijk de grote binnenbrenger van het licht, en de kozijnen zijn meestal de maatstaf van de netheid van de woning.

De ramen hebben als voordeel dat ze heel veel licht binnen brengen. Het enige nadeel daarin is, dat het essentieel is om bij te houden.

Kozijnen, als het nou gaat om hout of kunststof of aluminium; alle materialen worden blootgesteld aan de elementen met het resultaat dat ze verweren en vuil worden.

Door middel van 60 cursus uren per jaar scholen wij onszelf in het bijhouden, onderhouden en conserveren van uw materialen. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en de kwaliteit waarborgen.

Prijzen ramen en kozijnen wassen

Om tot een goede prijs te kunnen komen, is het noodzakelijk om een aantal factoren in kaart te brengen:

  • wat is de ligging van het huis
  • wat zijn de oppervlaktes
  • zitten er wel of geen roosters in de ramen
  • wat is de vervuiling
  • hoe kunnen we het beste erbij
  • etc etc

Dit gaat het beste vanaf een foto. U kunt hier een foto uploaden.

Het beste zou zijn dat u een foto maakt met de complete gevel in beeld, van een afstandje genomen, dus van alle zijdes van de woning een foto. Zo
kunnen wij precies bekijken welke factoren er zijn om tot een juiste prijsberekening te komen.

Actie foto’s

Ons onderhoudsadvies

Om ramen en kozijnen netjes, schoon en fris te houden, is ons advies om minimaal eens per 8 weken de ramen en aangrenzende kozijnen te laten wassen. Een keer per 4 weken is ook mogelijk, echter wordt deze optie meestal gebruikt in uitzonderlijke gevallen.

Als wij op frequentie komen wassen, krijgt u natuurlijk een fikse korting. Bij een keer per 8 weken begint er al een korting te lopen van maar liefst €12,50 per keer  en een keer per 4 weken is dat zelfs €15,-. Reageer dus snel!