Selecteer een pagina

Gevelreiniging en impregneren van steen

De Wassende Cowboys, helderste van Friesland
Vraag offerte aanBel me terug

Kennis en ervaring

Gevelreiniging en impregneren van steen

Bij het onderhoud zien wij vaak dat er iets vergeten wordt, namelijk de buitenmuur. Terwijl het juist heel belangrijk is. Waarom gevelreiniging zo belangrijk is? Er ontstaan naar verloop van tijd schimmels en veel vuiligheid op de buitenmuur. Naast dat er schimmels ontstaan hebben we ook vaak te maken met een ‘hydrofiel’ steen. Als deze steen nat wordt, blijft het ook nat. Dit zorgt voor:

  • schade tijdens vorst
  • reductie op isolatiewaarde
  • schimmel in de spouwmuur

Gevelreiniging specialist

Wij helpen u daarom graag met het reinigen en impregneren van uw buitenmuur. Dit is de schoonste en duurzaamste oplossing voor uw gevel! Tijdens het reinigen verwijderen onze cowboys alg en vuil van de steen.

Wilt u ook een gratis gevel-check van één van onze Wassende Cowboy specialisten? Neem dan direct contact met ons op.

Prijzen

Maar wat gaat die gevelreiniging mij dan kosten vraagt u zich af? Dit hangt af van een aantal factoren die wij van te voren in kaart brengen voor u, namelijk:

  • Wat is de ligging van het huis?
  • Wat zijn de oppervlaktes?
  • Met wat voor steen hebben we te maken?
  • Wat is de vervuiling?
  • Hoe kunnen wij er het beste bij?

Als u ons een foto stuurt, kunnen wij dit direct voor u in kaart brengen. Het liefst ontvangen wij een foto van de complete gevels  van een afstandje genomen. Dus alle zijdes van de woning in één foto

U kunt hier een foto uploaden.

Zodra wij de foto hebben ontvangen kunnen wij tot een juiste indicatieve prijsberekening komen. Wij adviseren wel altijd gebruik te maken van onze gratis gevel-check. Waarom? Omdat wij dan kijken naar wat en hoe er verbeterd kan worden.

Actie foto’s

Onderhoudsadvies gevelreiniging

Wat ons advies is wat betreft onderhoud? Eens per 4 of 5 jaar is de buitenmuur aan een reiniging toe. Dit is relatief, omdat het impregneren van een gevel slecht eens per 8 of 10 jaar hoeft.

Het hangt ook af van de vorm van vervuiling. De meest geziene vorm van een vieze gevel is graffiti. Hierbij biedt gevelreiniging de beste uitkomst, maar daarnaast zijn er nog meer vormen van vervuiling. Bijvoorbeeld organische en atmosferische vervuiling, dat uit de natuur en van menselijke vervuiling komt. Dit heeft allemaal een negatief gevolg voor uw gevel. Er kan bijvoorbeeld mos groeien op uw pand. Bij vorst kan dit uitzetten en veroorzaakt dit schade. Ons advies is dus om u altijd te laten informeren daar één van onze cowboys.