Selecteer een pagina

Bank of hoekbank schoon laten maken

Is uw bank of hoekbank vies en wilt u deze laten reinigen? Dan bent u bij De Wassende Cowboys op het juiste adres. Een bank is echt een broeinest van bacteriën en ander vuil zoals etensresten. U kunt uw bank zelf schoonmaken, maar wordt uw bank dan wel echt schoon? En krijgt u wel alle vlekken eruit? Bij De Wassende Cowboys hebben wij de expertise en ook het juiste materiaal om uw bank of hoekbank intensief schoon te maken. Wij laten verkleurde en vieze bekleding er weer als nieuw uitzien!

Waarom u moet kiezen voor De Wassende Cowboys?

  • Wij hebben de juiste kennis, maar nog belangrijker: het juiste materiaal om uw bank weer te laten stralen;
  • Het laten reinigen van uw bankstel is goedkoper dan het kopen van een nieuwe bank;
  • Wij reinigen met een middel op basis van micro organismen, zonder zeep dus.

De bank is één van de grootste broedplaatsen voor bacteriën en huisstofmijt in uw woning. Kleding die vaak van hetzelfde materiaal is gemaakt, wassen we wel regelmatig. Maar hoe vaak reinigt u uw bank? Waarschijnlijk veel te weinig.

Laat uw bank duurzaam reinigen

Duurzaamheid is een belangrijk item, ook bij De Wassende Cowboys. Wij reinigen met een middel op basis van micro organismen, zonder zeep dus. De vervuiling zal op moleculair niveau loslaten en worden ‘opgegeten’. Door sproei extractie wordt het vuil er als ware uitgetrokken. Met als resultaat een super schone bank. Deze duurzame manier van reinigen kunnen wij gebruiken op uw bankstel, maar ook uw karpet, vloerbedekking of eetkamerstoel kunnen wij grondig reinigen. Met onze krachtige methode kunnen wij alles intensief schoonmaken, dus staat het gene wat u wil laten reinigen hier niet tussen? Neem contact met ons op.

 

Wat kost het laten reinigen van uw bank?

De prijs voor het reinigen van uw bank, karpet of vloerbedekking verschilt natuurlijk per item. Als u ons een foto stuurt, kunnen wij de prijs direct voor u in kaart brengen.


U kunt hier uw foto uploaden


De bank is een van de grootste elementen in het interieur. Vaak is dit de eyecatcher van de woonkamer en om deze in topconditie te houden is reiniging en onderhoud erg belangrijk. Het reinigen van de bank is iets dat u zelf kunt doen maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Wij zijn een team met specialisten die jarenlange ervaring hebben in de meubelreiniging.